Python full-stack developer Stoffenmanager®

Organisatie

Cosanta BV is een jonge organisatie. Wij ondersteunen bedrijven bij het preventief voorkomen van gezondheidsrisico’s door blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Wij zijn eigenaar van de online tool Stoffenmanager® (www.stoffenmanager.com). Wij hebben Stoffenmanager® ontwikkeld tot een platform dat naast de online tool bestaat uit een helpdesk, trainingen, implementatieactiviteiten op locatie, coaching van bedrijven en netwerkbijeenkomsten.

Nadat we onze deuren in 2014 in Amstelveen hebben, zijn we gegroeid. We zijn nu met 10 medewerkers en werken met een schil van nationale en internationale partners. Onze klanten komen niet alleen meer uit Nederland maar ook uit Europa en andere delen van de wereld. We zijn dan ook op alle fronten volop in beweging met als doel ons nog steviger op de kaart te zetten in Nederland en in Europa. Om dit doel te bereiken breiden we ons IT-team uit. Het IT-team schakelt snel en opereert samen met het sales & marketing team, onze arbeidshygiënisten en toxicologen, de wetenschap en onze klanten. Voor het IT-team zijn we op zoek naar een Python full-stack developer.

 

De functie

Kenwoorden in onze technologie stack zijn: Python, Django, Dash, Docker, Postgres, Mongo, Nodejs, React, Angular en Gitlab. Incidenteel raken we de Microsoft technologie stack, waaronder MSSQL. Je bent betrokken bij zowel de requirement analyse als bij het feitelijk bouwen waarbij we doorlopend onze oplossingen innoveren in een CD/CI straat. Cosanta kenmerkt zich door een open cultuur waarbij eigen inbreng op prijs wordt gesteld. Je werkt nauw samen met al onze interne- en externe stakeholders. 

 

Jouw profiel

Heb je een passie voor het verbeteren van mooie, maar vooral ook functionele en bruikbare webapplicaties? Wij bieden je de kans om jouw kennis en interesses verder te ontwikkelen, waarbij je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. Je kunt bij ons een actieve bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van onze diensten. Je herkent je verder aan de volgende criteria:

  • Opleiding: HBO+/academisch niveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op belangrijke onderdelen van onze technologie stack.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Goede interne- en externe communicatieve vaardigheden.
  • Je het leuk vindt om bij een ‘scale-up’ bedrijf te werken.

 

Ons aanbod

Als groeiende organisatie bieden we je een kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze aanwezigheid in de markt. We vinden een goede werksfeer en onderlinge samenwerking belangrijk. We bieden je een fulltime aanstelling, in eerste instantie voor de periode van één jaar waarna een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk is. Wij bieden een marktconform salaris, 30 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling, pensioenregeling, flexibele indeling van werkuren en ruime gelegenheid tot thuis werken. Onze standplaats is Schiphol-Oost.

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie, dan zien we graag je sollicitatie (CV en motivatie brief) tegemoet via info@cosanta.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Jan Jaap van der Hart, die je ook kunt benaderen voor aanvullende vragen.  De sluitingsdatum voor de vacature is 20 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld