Week van de RI&E van 12-16 juni

De RI&E als onderdeel van zakelijk succes.

De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) vormt de basis voor een veilige en gezonde werkomgeving. En dat draagt bij aan 3 belangrijke pijlers voor een succesvol bedrijf: werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit.

Van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni 2017 vindt alweer de derde week van de RI&E plaats. Grijp deze week aan om (opnieuw) aan de slag te gaan met veilig en gezond werken. Verschillende aanbieders geven deze week korting op een training, op het (laten) uitvoeren van een RI&E of het beoordelen ervan, er zijn gratis quickscans etc.

Ook Cosanta BV onderschrijft het belang van een goede Risico-inventarisatie en -evaluatie voor bedrijven. Werkgevers zijn verplicht om een RI&E uit te voeren. Het werken met (gevaarlijke) stoffen vormt een belangrijk onderdeel van de RI&E. In 1 op de 3 bedrijven in Nederland wordt gewerkt met (gevaarlijke) stoffen. Denk daarbij aan pure grondstoffen, coatings, verven, schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen of onderhoudsmiddelen.

In de praktijk vinden veel bedrijven het lastig om handen en voeten te geven aan de verdiepende RI&E gevaarlijke stoffen. Speciaal voor deze bedrijven organiseert Cosanta BV een onderhoudend gratis webinar waarbij we u laten zien hoe u de online tool Stoffenmanager® kunt gebruiken om niet alleen inzicht te krijgen in mogelijke gezondheidsrisico’s van uw stoffen maar hier ook maatregelen op te nemen die de risico’s verminderen.

Wordt er binnen uw bedrijf met (gevaarlijke) stoffen gewerkt en wilt u weten of hier mogelijk risico’s aan verbonden zijn? Werk met Stoffenmanager®. Weet u niet hoe u moet beginnen?

Volg dan ons gratis webinar: Geef handen en voeten aan de verdiepende RI&E gevaarlijke stoffen. Meld u hier aan. Wanneer? Dinsdag 13 juni, van 10.00 uur tot 11.00 uur, Waar? Vanachter uw eigen bureau.